You are here

VirtualBench alt-i-ét instrument

 

NI VirtualBench

Særdeles praktisk

NI introducerer en særdeles praktisk tilgang til benchtop instrumentering. Fem uundværlige instrumenter, én enhed og et intuitivt softwareinterface. For handy til at ignorere.

 

 Læs mere

VirtualBench er et alt-i-ét instrument, der integrerer med din PC eller iPad. Det kombinerer et mixed-signal oscilloskop, en funktionsgenerator, et digital multimeter, en DC-strømforsyning og digital I/O i et enkelt instrument.

​Se mulighederne

Oplev fordelen ved at have fem instrumenter i en enhed med et softwareinterface, der er designet til at gøre livet lettere for dig.

Lær mere

Se demo-videoer

Se demo-videoer af de unikke funktioner eller prøv dem i praksis ved at downloade VirtualBench applikationen til Windows eller iPad.

Se demo-videoer og prøv nu

​Se hvad den inkluderer

Se hvad der er inkluderet i kassen, udforsk det valgfrie tilbehør og undersøg priser og muligheder.

​Se priser og tilbehør

 


NI VirtualBench

Reducer rod og spar plads

VirtualBench er så lille, at du kan skabe en komplet elektronikarbejdsplads på dit skrivebord, og så transportabel, at du kan tage din instrumentering til dit projekt i stedet for at tage dit projekt til laboratoriet.


NI VirtualBench

En intuitiv softwareoplevelse

VirtualBench samler brugerinterfacet for hvert instrument i én samlet brugeroplevelse, så du straks kan se og arbejde interaktivt med det hele.


NI VirtualBench

Designet til at gøre livet lettere for dig

Forenklingen og den øgede funktionalitet via software åbner dørene for en mere effektiv debugging og validering af kredsløb.


 

Mere information

 

instr

Introduktion til instrumentering

Mange af nutidens test og måleapplikationer består af en bred vifte af instrumenter og hardware til målinger. Denne serie af artikler giver information om de instrumenter, som ofte anvendes til at måle og automatisere verden omkring os.

 Mere information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/virtualbench