You are here

RF & Trådløs test

 

Dagens komplekse RF (radio frequency) systemer kræver en hurtig og fleksibel testplatform for at levere pålidelige målinger fra prototypefremstilling til produktion.

National Instruments modulære RF-instrumenter inkorporerer i praksis teknologier som f.eks. multi-core processorer og PCI Express bus for at opnå høje målehastigheder, der er 5 til 10 gange hurtigere end traditionelle instrumenter i automatiserede testapplikationer. Denne hurtige RF platform til kommunikationstest opererer med frekvenser fra DC til 6,6 GHz med en øjeblikkelig RF båndbredde på op til 100 MHz.

 

WTS

Wireless Test System

Lær hvordan trådløse testsystemer kan sænke omkostningerne til produktionstest.5g

5G trådløs kommunikation

Lær om de kommende nye teknologier indenfor 5G, næste generation indenfor trådløs kommunikation.RF

Introduktion til RF Akademiet

Hvadenten du er en aldrende ingeniør der forsøger at finde ud af nye RF udfordringer eller om du er en frisk ny ingeniør, med håbet om at forstå det fundamentale indenfor RF, så kan vi hjælpe dig.

 Lær’ i dit eget tempo


RF

Gratis plakat om RF og mikrobølgeteknik

Få din gratis kopi af plakaten med en udførlig graf over de nyeste trådløse standarder, opslagstabeller og formler.

 Klik her!


RF

Produkt konfigurator

Byg dit eget system med vores online Advisors: Du kan nemt vælge hardware og finde den korrekte software.

 Produkt konfigurator


 

 

RF- og trådløse testløsninger

NI leverer modulær, softwaredefineret RF instrumentering, der kan gøre det nemmere for dig at udvikle og teste dine trådløse produkter. Denne modulære, softwaredefinerede RF instrumenteringsmetode gør det muligt for dig at udnytte industristandard PC teknologier, som f.eks. multi-core processorer og PCI Express bussen, til at reducere dine testtider markant. Med softwaredefinerede instrumenter kan du teste multiple trådløse standarder ved anvendelse af ét enkelt testsystem. Endvidere kan du anvende PXI-platformens modularitet til let at integrere DC- og mixed-signal målinger, switching og RAID datalagringsudstyr.

 

GPS modtager test

RF måling, lagring og playback

RFID test

ZigBee test

WLAN test

WiMAX test

MIMO test

 

 

 

 

 

RF i universitetsverdenen

Undervisning og forskning, der involverer RF- og trådløse kommunikationssystemer, kræver en fleksibel platform til softwaredesign, hardwareprototyping og implementering. National Instruments RF værktøjer giver lærere og forskere ved universiteter en avanceret og højtydende platform til hands-on undervisning og pionerforskning. 

Mere om RF i universitetsverdenen

 

RF Developer's Network 

NI og et netværk af partnere til at give dig multimedia vejledninger for at hjælpe dig med designet af testsystemer til RF- og trådløse produkter.

Mere interessant information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/rf

 

Varemærket LabWindows anvendes i henhold til en licens fra Microsoft Corporation. Windows er et registreret varemærke hos Microsoft Corporation i USA og i andre lande.