You are here

PXI

Hvad er PXI?

PXI er en åben, PC-baseret platform til test, måling og kontrol. PXI har industriens højeste båndbredde og laveste latency med modulære I/O-moduler til højopløsning DC til 26.5 GHz RF. Med mere end 1.500 PXI-produkter fra flere end 70 forskellige leverandører er PXI i dag den foretrukne platform for tusindvis af virksomheder overalt i verden.

104x82

PXI Handbook - Praktisk guide til at bygge testsystemer

Lær at designe testsystemer med denne guide, som belyser en række emner fra testkomponenter til veligeholdelses- og distributionsstrategier.

Individuelle PXI systemkomponenter

 

PXI Chassis

Chassiser

Vælg blandt et bredt spektrum af robuste PXI/CompactPCI chassiser til portable-, benchtop-, rack-monterede og indlejrede applikationer. Vi kan levere 4-, 6-, 8-, 14- og 18-slot, 3U og 6U chassiser med AC- og DC strømforsyningstilslutningsmuligheder.

PXI8133

Controllere

Køb indlejrede controllere med Windows, indlejrede LabVIEW Real-Time controllere, 1U rackmonterbare controllere og remote PC- og notebook computer kontrol af PXI/CompactPCI systemer.

PXI4

Moduler

Undersøg dataopsamlings-, modulære instrumenterings-, switching-, motion- og visionmoduler til analog og digital I/O på en bred vifte af busser. 

Konfigurer et komplet PXI-system

pxi

Vælg det rette chassis, den rette controller og de rette moduler til din applikation og lad PXI Advisor anbefale de nødvendige komponenter og andet tilbehør for at fuldende dit system.

Byg dit eget PXI system

 

Relaterede produkter og serviceydelser

Modulære Instrumenter

Dataopsamling

NI hardware services

Drivere og opdateringer

 

Mere interessant information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/pxi

 

Bewaren