You are here

Programmerbare Automations Controllere (PACs)

new crio

 

For at imødekomme det voksende behov for udvikling af avancerede maskin- og industrielle kontrolsystemer har førende automationsvirksomheder skabt en helt ny klasse af industrielle controllere, benævnt programmerbare automationscontrollere (PAC’ere). PAC-controllere kombinerer PLC’ens høje robusthed med PC’ens store funktionalitet under en åben, fleksibel softwarearkitektur.

Med programmerbare automationscontrollere kan du opbygge avancerede systemer, der inkorporerer softwaremæssige funktionsegenskaber som f.eks. avanceret kontrol, kommunikation, datalogging og signalbehandling med en robust controller, der udfører logikfunktioner, motioncontrol, dataopsamling og maskinvision.

 

rio

Kom godt i gang med LabVIEW FPGA

Se en række videoer som demonstrerer LabVIEW FPGA miljøet og hvordan man løser grundlæggende opgaver som benytter digital og analog I/O.

 Se videoerne her

 

 

PAC software

LV2010

NI LabVIEW

NI grafiske LabVIEW software er designet til ingeniører og forskere, der har behov for at skabe fleksible og skalérbare test-, måle- og kontrolapplikationer hurtigt og til en lav kostpris. Det intuitive grafiske udviklingsmiljø kombinerer de konfigurations-baserede værktøjers letanvendelighed med et slagkraftigt programmeringssprogs store fleksibilitet.

 

 

PAC hardware

cRIO

NI CompactRIO

National Instruments CompactRIO er udstyret med rekonfigurerbar I/O (RIO) FPGA  teknologi og kombinerer en åben, indlejret arkitektur med en lille størrelse, en ekstrem robusthed og hot-swapbare industrielle I/O-moduler.
Lær | Konfigurer

104x82

PXI/CompactPCI

PXI-platformen, der bygger på CompactPCI specifikationen, kombinerer højhastigheds PCI bussen med integreret timing og triggering for at levere en ydeevne der er mere end 10 gange højere end ældre måle- og automationsarkitekturer.
Lær | Konfigurer

Smart Camera

NI Smart Camera systemer og maskinvision 

Udvid dine LabVIEW applikationer og indlejrede PAC’ere med maskinvision- og inspektionsfaciliteter.
Lær

104x82

HMI’ere og industrielle touch-skærme 

LabVIEW HMI familien af industrielle HMI’ere og touch-paneler dækker tre forskellige platforme, så LabVIEW udviklere og programmører kan udvikle operatørinterfaces sammen med en bred vifte af National Instruments produktplatforme.
Lær | Køb

WSN

NI trådløs sensornetværksplatform

NI’s trådløse sensornetværksplatform (WSN) forenkler fjernovervågning og giver laveffekt, pålidelige måle-nodes der omfatter industriel certificering og direkte integrering med NI LabVIEW.

 


Mere interessant information

 

 

  Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/embeddedsystems