You are here

NI LabVIEW

LabVIEW grafisk programmering

Ingeniører og forskere kan hurtigt og omkostningseffektivt interface med test-, måle- og kontrolhardware, analysere data, dele resultater og distribuere systemer ved hjælp af intuitiv grafisk programmering.

 

Hvad er LabVIEW?

 
LV17

LabVIEW 2017

LabVIEW forenkler hardwareintegrationen, så du hurtigt kan indsamle og visualisere datasæt fra en næsten hvilken som helst I/O-enhed, uanset om den er fra NI eller en tredjepart. Sammen med en grafisk programmeringssyntaks, der reducerer programmeringstiden, strømliner LabVIEW 2017 komplekse systemdesign med værktøjer og IP, der er banebrydende inden for nutidens teknologi.

Find ud af, hvad LabVIEW 2017 indeholder

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

LabVIEW NXG er den næste generation af LabVIEW. Denne version minimerer tidsforbruget til måling for dine dataindsamlingsenheder og arbejdsfladeinstrumenter med tekniske arbejdsprocesser til indsamling og visualisering af datasæt – programmering er valgfrit. Når du har brug for det, kan du skifte til en udviklingstilgang med henblik på at tilpasse dit test- og målesystem.

Læs mere om LabVIEW NXG

 

Prøv LabVIEW - Ét produkt. Mange muligheder.

LabVIEW løser tekniske udfordringer på tværs af en bred vifte af anvendelsesområder. Find ud af mere ved at udforske det projekt nedenfor, der minder mest om dit anvendelsesområde. Alle LabVIEW-evalueringer omfatter den seneste version af LabVIEW Professional sammen med anvendelsesspecifikke selvstudier, eksempler og indhold med henblik på at sikre et vellykket forløb.

NI LabVIEW Community

Deltag i NI LabVIEW Community og samarbejd om at skabe de nyeste kodeeksempler, vejledninger, lærebøger med mere sammen med et verdensomspændende fællesskab af ingeniører og forskere. Del udviklingsteknikker, lær om cutting-edge teknologier og kom i kontakt med LabVIEW-brugere og andre erfarne NI produkteksperter, der arbejder med lignende applikationer.

Brugergrupper  | Diskussionsfora | Kodedeling | Idéudveksling | Blogs | NI Labs

 

LabVIEW i universitetsverdenen

Ligesom LabVIEW revolutionerer industrien, påvirker LabVIEW også markant traditionel forskning og undervisning på universiteter. Et LabVIEW-baseret laboratorium gør forskere mere produktive og forbedrer de studerendes indlæringsmetoder. I stedet for at fokusere på de til tider trættende metoder til indsamling af data, kan lærere og studerende koncentrere sig om resultater og koncepter.

Hvorfor LabVIEW i undervisningen?

LabVIEW Student Edition

Akademiske rabatter

 

Produkt konfigurator

Byg dit eget system med vores online Advisors: Du kan nemt vælge hardware og finde den korrekte software.

 

Forny din Software Service

Nuværende brugere of NI software kan forny deres medlemskab med en besparelse på op til 50%.

 

Mere information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/labview