You are here

NI LabVIEW

National Instruments LabVIEW

LabVIEW grafisk programmering

Ingeniører og forskere kan hurtigt og omkostningseffektivt interface med test-, måle- og kontrolhardware, analysere data, dele resultater og distribuere systemer ved hjælp af intuitiv grafisk programmering.

Hvad er LabVIEW?

 

Nye funktioner i LabVIEW 2016?

LabVIEW 2016 er den mest stabile release til dato, der kan hjælpe dig med at innovere med selvsikkerhed og effektivt udvikle ingeniørapplikationer. Du kan fokusere på problemet og ikke programmerings syntax med nye features der tager abstrakte low-level detaljer og simplificerer dem til din kodeudvikling. Udnyt åbenheden ved LabVIEW til at integrere al hardware eller programmeringssprog. LabVIEW 2016 giver yderligere understøttelse til tredjepartshardware og øget integration med open source software-værktøjer, så du kan bruge den rigtige kombination af værktøjer til at bygge den bedste løsning til din applikation.

Denne seneste version indeholder nye funktioner til LabVIEW og alle LabVIEW moduler samt opdateringer og fejlrettelser til resten af LabVIEW-platformen.

 Se alle de nye features

Hvilken LabVIEW version er den rigtige for dig?

NI LabVIEW produkt portefølje tilbyder forskellige muligheder, der sikrer dig den version der passer bedst til dine behov. Undersøg de 3 grundlæggende udviklingssystemer der er designet til at skalere fra grundlæggende dataopsamling til professionel softwareudvikling.

Se også de 3 nye LabVIEW Suites der indeholder de mest populære sammensætninger af add-ons, toolkits og andre moduler, sat op til test-, design- og kontrol- applikationer.

 

Hvordan kan jeg anvende LabVIEW?

Applikationer er lige så forskelligartede som de ingeniører, der skaber dem. Heldigvis kombinerer LabVIEW et grafisk programmeringssprogs høje fleksibilitet med et avanceret værktøjs store styrke, så brugerne kan gennemføre deres projekter uanset deres unikke, kundespecifikke krav.

Ingeniører og forskere anvender den grafiske LabVIEW systemdesignplatform til at imødekomme en lang række udfordringer, lige fra at tage simple temperaturmålinger til styring af verdens største partikelaccelerator.

Du kan også inkorporere nye LabVIEW projekter i dine systemer, da LabVIEW tilslutter til praktisk talt ethvert måleudstyr og designværktøj.

 

Applikationer

Vælg blandt områderne nedenunder for at se, hvordan LabVIEW kan arbejde for dig.

Dataopsamling og signalbehandling Instrumentkontrol
Automatisering af test og validering af systemer Industriel måling og kontrol
Design af indlejrede systemer Universitetsundervisning og forskning

 

 

 

 

 

 

 

LabVIEW Tools Network: Add-on værktøjer og apps til ingeniører og forskere

LabVIEW Tools Network øger din produktivitet som udvikler ved at give dig adgang til certificerede, tredjepart add-on værktøjer, så du kan udvide NI LabVIEW’s slagkraftige funktionaliteter.

Læs mere om NI Tools Network

Bidrag med et produkt

 

NI LabVIEW Community

Deltag i NI LabVIEW Community og samarbejd om at skabe de nyeste kodeeksempler, vejledninger, lærebøger med mere sammen med et verdensomspændende fællesskab af ingeniører og forskere. Del udviklingsteknikker, lær om cutting-edge teknologier og kom i kontakt med LabVIEW-brugere og andre erfarne NI produkteksperter, der arbejder med lignende applikationer.

Brugergrupper  | Diskussionsfora | Kodedeling | Idéudveksling | Blogs | NI Labs

LabVIEW i universitetsverdenen

Ligesom LabVIEW revolutionerer industrien, påvirker LabVIEW også markant traditionel forskning og undervisning på universiteter. Et LabVIEW-baseret laboratorium gør forskere mere produktive og forbedrer de studerendes indlæringsmetoder. I stedet for at fokusere på de til tider trættende metoder til indsamling af data, kan lærere og studerende koncentrere sig om resultater og koncepter.

Hvorfor LabVIEW i undervisningen?

LabVIEW Student Edition

Akademiske rabatter

 

Mere information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/labview

Bewaren

 Produkt konfigurator 

Byg dit eget system med vores online Advisors: Du kan nemt vælge hardware og finde den korrekte software.

 

Produkt konfigurator

 

 Forny din Software Service 

Nuværende brugere of NI software kan forny deres medlemskab med en besparelse på op til 50%.

 

Forny din Software Service