You are here

Modulære Instrumenter

 

NI modulære instrumenter er byggeblokke til hurtigt og let at skabe økonomiske og alsidige automatiserede testsystemer. Med modulære instrumenter kan ingeniører vælge blandt en lang række forskellige måle-, signalgenererings-, RF-, power- og switchmoduler og dernæst konfigurere instrumenterne i software til at imødekomme deres specifikke måleopgaver. Da instrumenterne er modulære og softwaredefinerede, kan de hurtigt udskiftes og let rekonfigureres til at imødekomme de skiftende testbehov.

National Instruments modulære instrumenter leverer endvidere højhastigheds testeksekvering ved at udnytte industri-PC’ens slagkraftige funktionalitet kombineret med avancerede timing- og synkroniseringsteknologier. National Instruments modulære instrumenter findes i dag til mange forskellige gængse computerplatforme, inkl. PXI, PXI Express, PCI, PCI Express og USB.

 

Lær mere om NI modulære instrumenter

digwavform

Oscilloskoper (højhastigheds digitizere)

Højhastigheds digitizere og oscilloskoper med samplehastigheder på op til 12,5 GSamples/sek, en båndbredde på op til 1GHz, 8-bit til 24-bit opløsning og op til 8 kanaler i PCI, PXI, PXI Express og USB.

Lær

sigcon

Signalgeneratorer

Funktionsgeneratorer og arbitrære waveform generatorer med 12-bit og 16-bit opløsning ved samplehastigheder på op til 400 MS/sek til PCI og PXI.
Lær

pxie6545

Høj hastigheds digitale I/O-instrumenter og logikanalysatorer

Digitale waveform generatorer/analysatorer med en maksimal klokhastighed på op til 200 MHz, datahastigheder på helt op til 400 MByte/sek og fleksible single-ended- og differential spændingsniveauer til PCI, PCI Express, PXI Express og PXI.
Lær

flexRIO

NI FlexRIO brugerdefinérbare instrumenter

Højtydende, rekonfigurerbare FPGA’ere til signalbehandling med forskelligartet I/O.
Lær

multi_rf_testsys

RF- og højfrekvens instrumenter

Vektor-baseret signalopsamling, -generering og -analyse af RF- og HF-signaler på op til 14 GHz med 350 MHz real-time båndbredde.
Lær

 

DMM

Digitale multimetre (DMM'er og LCR metre)

6½- og 7½ ciffer DMM’ere med 10-bit til 26-bit opløsning og samplehastigheder på op til 1,8 MS/sek til PCI, PCI Express, PXI og USB.
Lær

smu

Programmerbare strømforsyninger og Source Measure Units (SMU’ere)

Programerbare DC strømforsyninger med 24-bit programmering og readback, og SMU’ere med 4-kvadrant outputs, der har en måleopløsning på ned til 100 pA.
Lær

usb-9233

Dynamisk signalopsamling, -generering og -analyse

24-bit nøjagtighed til lyd- og vibrationsmåling og signalgenerering.
Lær

pxie_switches

Switching moduler

Højkvalitets switching-løsninger, der omfatter general-purpose switching-relæer, multiplexere og matrixer til PXI og SCXI.
Lær

videoMUX

Video-opsamling, -generering og -analyse

Alsidig videoanalyse- og videogenereringsværktøjer til en lang række analoge og digitale videoformater.

Lær

 

videoMUX

Produkt konfigurator

Byg dit eget PXI system med vores online Advisors: Du kan nemt vælge hardware og finde den korrekte software.

PXI konfigurator

 

 

 

Mere interessant information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/modularinstruments