You are here

National Instruments Denmark


National Instruments

Direkte kommunikation mellem udviklere og brugere er essentielt i et hurtigt voksende marked som virtuel instrumentering. Derfor har National Instruments lokale kontorer over hele verden.

Det danske kontor startede i 1991. Kontoret i Hørsholm har en stor viden om NI produkter og tilbyder uddannelse og teknisk support til brugere. Ingeniører står til rådighed for tekniske spørgsmål om NI hardware og software og de er uddannet i at arbejde sammen med brugeren for at finde den bedste løsning til deres applikation.

På den danske hjemmeside, denmark.ni.com, kan du altid finde den nyeste information om NI produkter og aktiviteter i Danmark.

For at kunne tilbyde komplette, virtuelle instrumenteringsløsninger af høj kvalitet, har NI partnere overalt i verden med mere en 600 konsulenter, systemintegratorer, udviklere, partnere og industrieksperter.

Se en liste over Certificerede NI Alliance Partnere i Danmark

 

Om National Instruments

Siden 1976 har NI (www.ni.com) med sine slagkraftige og fleksible teknologiske løsninger gjort det muligt for ingeniører og forskere at øge produktiviteten og innovationen i kampen om de store ingeniørmæssige udfordringer i verden. Kunder fra en lang række industrier - fra healthcare til den automotive industri og fra konsumerelektronik til partikelfysik - anvender NI’s integrerede hardware- og softwareplatform for at forbedre den verden, vi lever i.
Læsere kan få investeringsoplysninger ved gå ind på www.ni.com/nati.

 Læs mere om NI’s historie

 

National Instruments Denmark

Agern Allé 11
2970 Hørsholm
Tlf: 45 76 26 00
Fax: 45 76 26 02