You are here

Dataopsamling (DAQ) & datalogging

 

Med mere end 30 års erfaring og over 50 millioner solgte I/O-kanaler er National Instruments DAQ det mest betroede computerbaserede målehardware, der findes på markedet. Innovativ DAQ-hardware og NI-DAQmx driverteknologier giver dig en højere nøjagtighed og en maksimal ydeevne. Uanset din applikation, hvad enten den er til basale målinger eller til komplekse systemer, har NI de rette værktøjer til jobbet.

 Se fordelene ved NI DAQ


sign cond

Guide til signalbehandling

Få styr på det fundamentale, når der skal indbygges signalbehandling i et dataopsamlingssystem.

 Download guiden

 

Hvad er dataopsamling eller datalogging?

Dataopsamling (DAQ) er den proces, der kræves for at måle et elektrisk eller fysisk fænomen som f.eks. spænding, strøm, temperatur, tryk eller lyd med en computer. Et DAQ-system består af sensorer, DAQ-målehardware og en computer med programmerbar software. Til forskel fra traditionelle målesystemer udnytter PC-baserede DAQ-systemer industristandard computeres store processorkraft, produktivitet, display og tilslutningsegenskaber, der giver en mere slagkraftig, fleksibel og omkostningseffektiv måleløsning.

 Download guiden i 10 dele til at opbygge et dataopsamlingssystem


 Dataopsamlingssystemer 

NI CompactDAQ

Et NI CompactDAQ-system består af et chassis, NI C serie I/O-moduler og software. Chassiset kan tilsluttes til en værtscomputer via USB, Ethernet eller IEEE 802.11 Wi-Fi eller arbejde stand-alone med en indbygget controller. NI CompactDAQ er en fleksibel platform, der kan udvides og opfylde behovene for ethvert elektrisk- eller sensor målesystem.
  Lær mere | Konfigurer

104x82

X Series multifunktions dataopsamling

X serie modulerne til PCI Express og PXI Express er de mest avancerede multifunktions I/O dataopsamlingsmoduler, som National Instruments nogensinde har designet, med signifikante forbedringer af onboard timing, triggering og optimeringer til brug med multi-core PC’er.
Lær mere | Konfigurer 

104x82

NI Wi-Fi dataopsamlingsmoduler 

NI Wi-Fi DAQ moduler kombinerer IEEE 802.11 trådløs- eller Ethernet kommunikation, direkte sensortilslutning og National Instruments grafiske LabVIEW softwares store fleksibilitet til fjernovervågning af elektriske-, fysiske-, mekaniske- og akustiske signaler.
Lær mere

104x82

Trådløse sensornetværk

NI trådløse sensornetværksplatform (WSN) har batteridrevne noder, som sikrer langtids-, stand-alone anvendelse. Udnyt NI LabVIEW softwareintegration til at få måledata af høj kvalitet.
Lær mere 


 

SCXI

SCXI er et modulært, USB-dataopsamlingssystem med indbygget sensor- og signalspecifik tilpasning og er designet til portabilitet og en høj densitet.
Lær mere | Konfigurer

104x82

PXI

PXI bygger på CompactPCI specifikationen og kombinerer højhastigheds PCI bussen med integreret timing og triggering for at give en ydeevne, der er mere end 10 gange højere end ældre måle- og automationsarkitekturer.
Lær mere | Konfigurer 

104x82

NI CompactRIO

National Instruments CompactRIO programmerbare automationscontroller (PAC) er udstyret med rekonfigurerbar I/O (RIO) FPGA teknologi og kombinerer en åben, indlejret arkitektur med en lille fysisk størrelse, en ekstrem høj robusthed og ‘hot-swap’ industrielle I/O-moduler.
Lær mere | Konfigurer

104x82

NI M Series dataopsamlingsprodukter

National Instruments M serie dataopsamlingsprodukter sætter en helt ny standard for ydeevne, funktionalitet, I/O kapacitet og sikkerhed. National Instruments M serie er forsynet med den nydesignede NI-STC 2 systemtiming controller, NI-PGIA 2 forstærkerteknologi, NI-MCal kalibreringsmetodologi og højhastigheds digitale isolatorer, og er National Instruments næste generation af PC-baseret dataopsamling.
Lær mere 

NI R Series intelligente dataopsamlingsmoduler

Intelligente DAQ-moduler er multifunktions dataopsamlingshardware, der er forsynet med brugerdefineret on-board processering samt komplet I/O timing og triggering fleksibilitet. Med R serie hardware og National Instruments LabVIEW FPGA modul kan du konfigurere brugerdefineret hardware til et bredt spektrum af applikationer, der kræver en præcis timing og kontrol.
Lær mere 

 

Produkt konfigurator

Byg dit eget CompactDAQ system med vores online Advisors: Du kan nemt vælge hardware og finde den korrekte software.

CompactDAQ konfigurator 

 

Mere interessant information

 

 Få mere information på Engelsk, besøg ni.com/dataacquisition

Bewaren