You are here

NI Alliance Partner Network

 

255x201

National Instruments Alliance Partner Network er et verdensomspændende netværk med mere end 1000 konsulenter, systemintegratorer, udviklere, channel partnere og industrieksperter, der samarbejder med National Instruments med henblik på at levere komplette, højkvalitets virtuelle instrumenteringsløsninger til kunderne.

Hvad enten du har behov for hjælp til at gennemføre et lille integrationsprojekt, eller kræver en dybtgående ekspertise i opbygning af et stort mangesidet system eller løsning, eller ønsker at finde en nøglefærdig løsning, har NI Alliance Partnere de nødvendige ressourcer og den viden, der kræves for at give dig, hvad du har behov for inden for ethvert område og enhver industri.

 

 

 Se detaljeret information om vores Alliance Partnere i Danmark

 

NI Certified Alliance Partnere

NI Certified Alliance Partnere er alliancepartnere, der har en eller flere NI certificerede udviklere blandt virksomhedens medarbejdere. De har en dyb og indgående viden om National Instruments produkter, der er bevist og dokumenteret via gennemførelse af objektive eksaminer.

 

Hvordan bliver jeg NI Alliance Partnere?

Medlemskab af National Instruments Alliance Partner Network kan åbne døre for din virksomhed: Fra at øge dit salg og udvide din markedsføring til at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Den marketing-, salgs- og tekniske support, du får gennem National Instruments Alliance Partner Network vil gøre det lettere for dig at øge din omsætning.

NI ønsker at samarbejde med virksomheder, der kan levere den nødvendige tekniske ekspertise og viden, der kræves for at tilbyde produkter, serviceydelser og systemer, som supplerer National Instruments produkter. Vi værdsætter vores partnere og tilbyder væsentlige fordele og programmer til at opbygge solide partnerskaber.

 Mere information om NI Alliance Partner Network